Personal

Restart met een kink

Herken je dat, je hebt ergens je zinnen op gezet, wil je volledig van de ‘opwelling’ profiteren, komt er een kink in de kabel. En deze kink gooit je hele planning in de war.

Wat is nu het probleem?

Vanmorgen of was het meer midden in de nacht besloot ik voor de zoveelste keer een poging te wagen om een blogje te schrijven en perhappiness weer wat leven in te blazen. Dus na het kijken van de GP van Maleisië in bed, gooide ik enthousiast het dekbed van mij af, joggingbroek en slobbertrui aan, naar beneden en de laptop aan. De laptop start op maar geeft de melding dat de vorige Windows versie hersteld word. No problemo op zich, maar het terugzetten duurt al ruim 3 uur. Zucht.

Het wachten duurt lang en de blog zin trekt een beetje weg. Maar om de dag toch niet helemaal blog loos voorbij te laten gaan, typ ik deze post op mijn telefoon en neem ik mij voor om de post die in mijn hoofd zit straks ook op deze manier te typen en dan later deze week te posten. Is het toch niet een helemaal verloren zondag geweest ; )

Geef een reactie