Personal

Let’s start again

[:nl]IMG_6578Tut tut tut, Amarins toch, je laatste post was van 1 januari en sindsdien niks nopes nada. What happend girl?!?!

Eerlijk? Eigenlijk niets bijzonders. Het is niet zo dat ik niet aan Perhappiness heb gedacht, maar het heeft wel een hele tijd op de back burner * gestaan. Andere dingen hebben mijn brein grotendeels bezet gehouden. Belangrijke dingen en zeker ook onbelangrijke dingen. 

En die belangrijke en zeker de onbelangrijke dingen zorgden ervoor dat ik de rust niet had om er eens goed voor te gaan zitten en ‘de boel’ (aka mijn leven) voor mijzelf op een rijtje te zetten. Wat wil ik nu echt, wat is voor mij belangrijk en wat kan ik doen om de rust weer terug te krijgen in mijn hoofd en in mijn doen en laten? En ook al ben ik nog steeds niet op een punt beland waar ik alles heb uitgevogeld, ik ben er wel achter dat bloggen mij een soort van houvast geeft en ook een soort van uitlaatklep is geworden, het is iets wat ik nodig heb dus.

Dus daarom pak ik de draad weer op, Perhappiness zal nieuw leven worden ingeblazen en mijn belevenissen, gedachten en avonturen worden weer in woorden omgezet![:en]IMG_6578My my my, Amarins, your last post was on January first and since then nothing, nopes, nada. What happened girl?!?!

Honestly? Nothing very special. Not that i haven’t thought about Perhappiness, but it has been on the back burner for a while. So many other things have been keeping my brain occupied. Important things but definitely also some unimportant stuff. 

And all those important and not so important things made that i didn’t find the peace and quiet to sit down and get everything (aka my life) in order. What do i really want, what is important for me and what do i need to do to get that calm back in my head and in everything i do? And even though i’m nowhere near to the place i wanna be, i do know that i need to blog. It gives me some sort of and it’s become an outlet. 

That’s why i’m getting back to it, Perhappiness will be revived and my experiences, thoughts and adventures will be turned into words again![:]

One Comments

 • Reply

  Maaike

  16/11/2016

  Wat fijn dat je er weer bent!!
  Ik heb afgelopen jaar (op mijn nieuwe .nl) nog niet veel gepost. Deels omdat ik ook druk met van alles en nog wat ben geweest en deels ook omdat ik nog niet helemaal wist wat ik precies met mijn site wil. Ook ik ben van plan meer te gaan doen online dus ik ben benieuwd!!
  Liefs,
  Maaike

Geef een reactie