Personal

[:nl]Something’s Missing[:]

[:nl]

28042_295893317197989_273333725_nLieve jij,
 
de oudejaarsconference is net afgelopen, Herman Finkers wenst ons net een heerlijk nieuw jaar toe en omdat ik het op uitzending gemist heb gezien komt er geen programma of iets achteraan en is het dus stil. Een verademing soort van, even rust in een te druk hoofd. 
 

Een rust die maakt dat ik in gedachten terug ga naar gisterenavond, oudejaarsavond. De klok was allang voorbij de 12, we stonden buiten waar de mannen vuurwerk aan het afsteken waren en de deels leeg gedronken champagne glazen stonden op tafel tussen de oud Hollandse hapjes, toastjes, oliebollen en appelflappen. Een nieuw jaar was begonnen en ik dacht aan jou.

Want in de afgelopen 20 jaar kan ik de keren dat we een nieuw jaar niet samen hebben ingeluid op een hand tellen. Met spelletjes, familie en vrienden maakten we van de laatste uren van het jaar een gezellig samenzijn. We waren in ons element, zo ‘familie ziek’ als dat we zijn. En mocht het zo zijn dat we niet bij elkaar waren, zagen we elkaar zeker binnen een paar dagen om alsnog de wens voor een gelukkig nieuwjaar over te brengen.

Maar het is vanaf nu allemaal anders. Ik kon je gisteren niet meer een gelukkig nieuw jaar wensen, een dikke knuffel en kus geven. Niet in het echt maar wel in mijn gedachten. Kijkend naar de met vuurwerk gevulde lucht dacht ik aan jou, wenste ik je alle rust, gezelligheid en liefde toe die er maar is daar waar je nu bent. Hoopte ik dat je geniet van het moois dat je zo verdiend. En wenste ik dat je zo af en toe een blik werpt in mijn richting. Want ook al ben je er niet meer, ik kan mijn kleine nichtje nog niet missen. 

Gelukkig nieuw jaar lieverd, ik hou van je

Something’s Missing ~John Mayer

[:]

Geef een reactie