Personal

Let It All Go

[:nl]

English version

Wat muziek kan doen met je humeur lijkt volgens mij wel een beetje op toveren. Je kan het ene moment in een dipje zitten, maar dan komt net dat ene nummer voorbij op de radio, je playlist of op tv en je staat te swingen in de kamer. Of het laat je dat speciale moment herbeleven, een moment waar je een grote glimlach van op je gezicht krijgt of waar je misschien even een traantje (of een paar meer) laat.

Hier zijn een paar nummers die bij mij ‘raken’. Teske laat mij heupwiegend door de kamer gaan, ik blèr mee met mijn guilty pleasure Justin B. en Birdy & Rhodes zorgen ervoor dat ik wat dieper over alles de wereld nadenk .

Ik hoop dat julie ook zo van deze nummers kunnen genieten, Enjoy!!!

[:en]What music can do with your mood looks somewhat like magic to me. One moment you can be a bit down, but when that one song is being played on the radio, in your playlist or on your tv you can be dancing around the room. Or it can make you relive that special moment, bring a big smile to your face or make you shed a tear (or two).

Here are some songs that ‘move’ me. Teske makes me sway my hips around the room, i ‘sing’ out load with my guilty pleasure Justin B. and Birdy & Rhodes make me think a bit more about life.

I hope you will enjoy these songs as much as i do!!!

[:]

2 Comments

 • Reply

  Evelien

  14/09/2015

  Ik herken het helemaal!

 • Reply

  Vlijtig Liesje

  15/09/2015

  Muziek doet inderdaad enorm veel voor je humeur en stemming. Sommige muziek luister ik zelfs liever niet omdat ik er helemaal droevig van wordt. Zoals ‘solitaire’.

Geef een reactie