Reading, Seeing & Listening

[:nl]All the world’s a stage[:]

[:nl]theaterSinds gisterenavond is in Sneek het theater seizoen 2015-2016 begonnen. En dat was te merken toen ik vanmorgen mijn social media rondje deed. Op facebook, instagram en twitter berichtjes over een heerlijke humoristische avond en foto’s te over met de entertainer van de avond himself, Jochem Meyjer.

Drie avonden staat Jochem Myjer in Theater Sneek* en die avonden zijn natuurlijk allang uitverkocht. Zelf ga ik niet naar zijn voorstelling. Ik vind hem wel leuk, maar niet leuk genoeg zeg maar.

De eerste voorstelling die bij mij op de agenda staat is Baantje*. De tv serie was bij ons thuis vaste prik op vrijdagavond, de boeken lees ik met plezier en volgens velen was de voorstelling van vorige jaar een succes. Reden genoeg om dit jaar wel te gaan. En ach al zal het een kleine tegenvaller worden, aan de aanwezigheid Beau Schneider* zal het niet liggen denk ik ;-).

Na Baantjer ga ik iig nog naar een aantal voorstelling en concerten (NNO – filmmuziek*, Ro Theater – De Gelaarsde Poes*, Toneelgroep Maastricht – Not the Tommy Cooper Story*). Maar beter kijkend naar het programma zie ik nog veel meer leuke optredens/ voorstellingen staan (Douwe Bob, Op bezoek bij meneer Green en het zwanenmeer). Die zijn allemaal nog niet uitverkocht, dus gaan is nog een optie.

  All the world’s a stage – As You Like It ~ William Shakespeare ~

 [:]

Geef een reactie