Foodie, Reading, Seeing & Listening

The Great Bake Off

[:nl]hhb

Ik ben gek op taart, cake, koekjes en al van dat lekkers. Het is dan ook eigenlijk wel gek dat ik het programma Heel Holland Bakt (of de originele versie The Greay British Bake Off) nog nooit heb gezien.  Veel over het programma gehoord maar nooit echt de zin of behoefte gehad om er voor te gaan zitten. Maar toen ik via fb de aankondiging van het nieuwe HHB seizoen zag en ook nog bleek dat een bekende (Joris) mee ging doen, wist ik dat ik dit jaar echt een poging tot kijken ging doen. In mijn agenda had ik op 6 september een klein stickertje geplakt en #hhb erbij gezet.

Gisteren was het dus zover en zat ik om 21 uur klaar. Op de bank met een bakje thee en een stukje appeltaart, van de supermarkt dat dan weer wel.  En eigenlijk was ik vanaf het eerste moment hooked. Waarom heb ik dit programma niet eerder gezien?!? Dit is te gek! Heerlijke Hollandse kneuterigheid, leerzaam als je de tips ook daadwerkelijk onthoudt (nope not me) en die Martine Bijl is fán-tás-tisch! 

Helaas was Joris de eerste afvaller van dit seizoen. De jury was niet helemaal ‘ in awe’ van zijn vlaai, kokoskransjes en abraham. Dus in de volgende afleveringen niet meer genieten van zijn baksels en zijn humor. Maar dat betekent niet dat ik volgende week niet meer ga kijken. Ik zal wel moeten ben ik bang, want na 1 aflevering voel ik een nieuwe serie verslaving aankomen!  [:en]hhb

Ik ben gek op taart, cake, koekjes en al van dat lekkers. Het is dan ook eigenlijk wel gek dat ik het programma Heel Holland Bakt (of de originele versie The Greay British Bake Off) nog nooit heb gezien.  Veel over het programma gehoord maar nooit echt de zin of behoefte gehad om er voor te gaan zitten. Maar toen ik via fb de aankondiging van het nieuwe HHB seizoen zag en ook nog bleek dat een bekende (Joris) mee ging doen, wist ik dat ik dit jaar echt een poging tot kijken ging doen. In mijn agenda had ik op 6 september een klein stickertje geplakt en #hhb erbij gezet.

GHHisteren was het dus zover en zat ik om 21 uur klaar. Op de bank met een bakje thee en een stukje appeltaart, van de supermarkt dat dan weer wel.  En eigenlijk was ik vanaf het eerste moment hooked. Waarom heb ik dit programma niet eerder gezien?!? Dit is te gek! Heerlijke Hollandse kneuterigheid, leerzaam als je de tips ook daadwerkelijk onthoudt (nope not me) en die Martine Bijl is fán-tás-tisch! 

Helaas was Joris de eerste afvaller van dit seizoen. De jury was niet helemaal ‘ in awe’ van zijn vlaai, kokoskransjes en abraham. Dus in de volgende afleveringen niet meer genieten van zijn baksels en zijn humor. Maar dat betekent niet dat ik volgende week niet meer ga kijken. Ik zal wel moeten ben ik bang, want na 1 aflevering voel ik een nieuwe serie verslaving aankomen!  [:]

Geef een reactie