Tags & Challenges

Summer Summer Summer Time!

P10004832De zomer is al een tijdje begonnen en de afgelopen week hebben we dat ook echt wel gemerkt. Pffff moeder, wat is was het heet (*). Nee, mij hoor je hier niet klagen (dat doe ik in the privacy of my own head wel), cause all you can do is suck it up & deal with it toch?! Ik doe gewoon alles een tikje langzamer en geniet er maar van voor zolang het duurt.

En genieten doe ik zeker. Van de zon en al de geneugten die de zomer brengt. En laten Arne en Frauke van de super leuke blog The Lifefactory daar nou een I love Summer tag bij hebben gemaakt. Die vul ik dan ook heel graag in!
1Wat is je favoriete ijsjessmaak?

Vanille, vanille en nog eens vanille. O en als het te krijgen is chocolate chip mint. O en als ik mag kiezen bij Min 12 dan ga ik toch voor witte chocolade, bounty (als die er is), peer, stracciatella of pistache. En als het gaat om waterijsjes dan is het toch wel een perenijsje of een raket.

2Welke kledingstukken vind jij ‘s zomers onmisbaar?

Slippers, hands down on the slippers. Sinds mijn Miami tijd draag ik het liefst niets tot bijna niets aan mijn voeten. En die slippers draag ik met een korte broek of  rokje en een shirtje of onder een jurkje. Heel simpel maar ontzettend comfi.

3Wat is je favoriete zomerse drankje?

Ik drink het meeste water en in het weekend Pepsi (Max), maar ik begin steeds meer te genieten van Rivella. Lekker fris en dorstlessend.

4Wat is je lievelingsactiviteit ‘s zomers?

Lezen en tijd door brengen met familie en vrienden.

5Hoe ziet jouw typische zomerse make-uplook eruit?

Niet heel anders dan ik dat ik de rest van het jaar erbij loop. Heel basic met wat oogpotlood en mascara.

6Wat is je favoriete zomerse liedje?

Ik geniet van alle foute zomerliedjes die er in de loop der jaren zijn gemaakt. En liedjes waar er een zomerherinnering aan vast zit. Bijv. het nummer Alright van Darius Rucker (voormalig frontman van Hootie & the Blowfish)Be my Lover van La Bouche of Sexy als ik dans van Nielson

7Welk zomers gerecht eet je het liefst?

Een pasta salade doet het altijd goed. En ik vind het heerlijk om meloen te eten, voor mij een echt zomer ding. Met bijvoorbeeld een bbq maak je mij trouwens echt niet blij.

8Wat is jouw ultieme zomer Do It Yourself?

Er staan vele diy’s op mijn to do lijstje, maar die doe ik niet eens in de winter laat staan dat ik ze in de zomer ga doen. Maar zeg nooit nooit. Wie weet loopt het deze zomer wel heel anders…

9Wat voor geurtje draag je ‘s zomers?

Ik heb niet echt een zomergeurtje. Ik draag ‘mijn’ geurtje het hele jaar door. Al een dikke 15 jaar (als het niet langer is) ben ik verliefd op Rem van Rèminiscence. Misschien wel omdat het mij doet denken aan zon, strand en zee!

10Welke plannen heb je voor de zomer?

Deze zomer heb ik naast het vaker werken nog niet veel plannen. Ik zit er wel aan te denken om weer een paar dagen naar Amsterdam te gaan, maar dat zal pas aan het einde van de vakantie zijn. Ik wil vooral, hoe cliché het ook klinkt, gaan genieten!

* Titel Dj Jazzy Jeff & Fresh Prince * Foto Miami Beach ’08 *

2 Comments

 • Reply

  Frida

  08/07/2015

  Weer heerlijk om je blog te lezen maar moet toch even kwijt dat jij je ijs voortaan bij Zoet&Zo moet gaan halenVeel lekkerder, goedkoper en ze hebben bounty ijs!

  • Reply

   amarins

   08/07/2015

   Haha ja geloof ik zo. Echt heel slecht dat ik er nog steeds niet ben geweest. Binnenkort maar samen!

Geef een reactie