Reading, Seeing & Listening

A tune to brighten a day

Music is my first love (& it will be my last)

Er zijn liedjes die mijn gloomy day kunnen veranderen in een sparkling day. Liedjes waar ik direct een ‘gevoel’ bij heb en waar ik soms instant love bij voel. Op het moment dat ik zulke liedjes hoor in een tv programma, film, op de radio of via een youtube vlogger, pak ik natuurlijk Shazam erbij en hoop ik dat het nummer in hun database te vinden is. Gelukkig is dat voor het grootste gedeelte van de nummers het geval en neem ik ze op in mijn ‘Loving right now’ youtube playlist. Zo kan ik er zo keer op keer van genieten.

Op dit moment zijn deze 3 nummer mijn favoriet. Joshua Radin’s Belong omdat… nou ja omdat het Joshua Radin is. De tweede Vacation van G.R.L. is voor mij een perfect zomer nummer, lekker vrolijk en ik blèr het refreintje vanuit het niets en om niets de hele dag door. De laatste van deze post is van Oh Honey. Een band die ik verder niet ken, maar waar ik zeker wat meer van ga opzoeken en beluisteren.

Enjoy!!!

Geef een reactie